Hvem kan være kunde hos oss?

For å være kunde hos oss må du være kunde av vår grossist Vectura. Det kreves fast skjenkebevilling og tilstrekkelig bevilling for de varer som kjøpes. Kunder med bevilling for øl og vin kan i enkelte tilfeller (ved utvidet bevilling til brennevin) få kjøpt brennevin, mot å fremlegge kopi av utvidet bevilling. Etter norsk tollov har vi dessverre ikke lov til å levere varer til kunder med ambulerende bevilling.

Hvordan bli kunde?

Det er enkelt å registrere seg som kunde hos oss. Alt vi trenger er kopi av din skjenkebevilling, firmaattest og et utfylt

NB!  HUSK signaturer.
Skjema for kunderegistrering
Skjema for kunderegistrering kan fylles direkte inn i excel og enkelt returneres på e-post til kundesenter@vectura.no Har du ikke tilgang til e-post er du velkommen til å sende per post. Vectura AS PB 64 1483 Hagan Når vi har fått registrert deg som kunde, vil vi ta kontakt for å gi deg ditt kundenummer samt brukernavn og passord til vår nettbutikk. Så snart du har mottatt dette kan du legge inn din første bestilling. Bestiller du varer før kreditt-søknaden er godkjent, vil det være mot forskuddsbetaling. Kontakt oss gjerne på telefon 67 06 51 60 dersom du har spørsmål vedrørende kunderegistrering. Velkommen som kunde hos Vectura. Vi ser frem imot et godt samarbeid.