Vectura drifter vår nettbutikk.


Vectura er vår samarbeidsparter og drifter dermed vår nettbutikk. Det vil si at Vectura plukker og leverer varene til deg. Det er også Vectura som fakturerer din ordre. Det er Vectura som oppretter alle kundeforhold for oss og gir deg tilgang til nettbutikken.

Hvem kan være kunde hos oss?

For å være kunde hos Autentico og Unico kreves det fast skjenkebevilling, og tilstrekkelig bevilling for de varer som kjøpes. Kunder med bevilling for øl og vin, kan med utvidet bevilling for brennevin, få kjøpt brennevin ved å fremlegge kopi av denne. Etter norsk tollov har vi dessverre ikke lov til å levere varer til kunder med ambulerende bevilling.

Hvordan bli kunde?

Kanskje du allerede er kunde? Dersom du allerede har et kundeforhold til Vectura kan du bruke samme kundenummer og login til nettbutikken.

Dersom du ikke er kunde hos Vectura er det er enkelt å registrere seg.
Alt vi trenger er elektronisk kopi av din skjenkebevilling, firmaattest og et utfylt  elektronisk skjema for kunderegistrering.

Skjema for kunderegistrering 

Så snart du er registrert som kunde, vil vi ta kontakt for å gi deg ditt kundenummer, samt brukernavn og passord til vår nettbutikk. Når du har mottatt dette kan du legge inn din første bestilling. Bestiller du varer før kredittsøknaden er godkjent, vil det være mot forskuddsbetaling.

Kontakt gjerne Vectura på telefon 02260 dersom du har spørsmål vedrørende kunderegistrering.

Velkommen som kunde hos Autentico og Unico.

Vi ser frem til et godt samarbeid.

 

 

 

Fem flinke ferskinger fra Sør-Afrika

Mandag 16. Oktober har vi besøk av fem unge og lovende vinmakere fra Sør-Afrika. De har til felles at de er flinke ferskinger som vil vise verden at Sør-Afrika fortjener en plass blant vedens mest spennende vinland.

Middag for én på Galt

Heiamat har testet ut en av Oslos nyeste spisesteder! Les om Espens opplevelse her.

Den sørafrikanske vinrevolusjonen fortsetter

Da Vinmonopolet satset på viner fra Swartland høsten 2015 ble det skrevet om revolusjon på polet. Nå er Sør-Afrika i ferd med å reise seg som vinland: Fra en trend med nedadgående salg og slagside av billigviner i kartong  er det nå vekst i flaskesalget og særlig av de dyrere vinene.

Tariquet le Rosé 2016

Denne rosévinen signert Grassabrødrene hos Domaine du Tariquet, er laget på en miks av syrah, cabernet franc, merlot og tannat. Den har duft og smak som av rips, bringebær og urter. I munnen er den frisk, urtepreget og med smak av røde bær. Det enkleste tipset for denne rosévinen og mat er at den passer til til sommermaten, gjerne de rosa som reker og laks. Server denne vinen som terrassevin, til aperitiff og til sommerens salater, grønnsaker og lyst kjøtt eller sjømat. Du finner den på Vinmonopolet i basis kategori 6. Varenr. 4410401 kr 125,-