Siste nytt om vin og litt mer

Ønsker du å være litt på innsiden og få med deg spennende nytt fra vinens verden? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatert informasjon om viner, arrangementer, besøk fra produsenter, smakinger og mer. Vi deler bare vinnytt vi tror du vil være interessert i.

Møt noen av vintoppene fra Sør-Afrika!

Lyst til å ha det like gøy som han karen her?
Aperitif inviterer til smaking med 9 produsenter fra det som for tiden kanskje er verdens mest spennende vinland

Populær Pinnevin


Norges mest solgte økologiske rødvin i boks og i flaske kommer fra Cantina Zaccagnini i Italia

Ukens Vin - Brand Wilder Satz
Svært prisgunstig naturlig vin fra Pfalz

Brødrene Daniel og Jonas, henholdsvis født i 1987 og 1994 er femte generasjons vinmakere i familien Brand i Bockenheim i Pfalz. Daniel la om til økologisk produksjon i 2007, og videre til helt naturlig fremstilling i 2014 da lillebror Jonas også tok del i familieforetaket. Som Tysklands første produsent, produserte de sin første Pet-Nat i 2014. Vinene tilgjengelig i Norge er vinene som ikke er tilsatt svovel.
Dette er viner med sterk personlighet og fremtidens viner fra Tyskland.

Håndplukkede druer fra biodynamiske vinmarker. De forskjellige druene vinifiseres separat.
Muller Thurgau - 24timers skallkontakt og så presset over i fermenteringstank. Her plasseres også 2% riesling som hele drueklaser. Kerner har 10 dager med skallkontakt, og presses før alkoholgjæringen er ferdig. Riesling, pinot blanc og chardonnay presses direkte over i fermenteringstank. Etter endt gjæring blandes vinen over i ståltank, og tappes ufiltrert uten tilsatt svovel 6 måneder etter innhøsting.