Fanny Sabre

Fanny Sabre har på tross av sin unge alder blitt en oppsiktsvekkende respektert og kultaktig produsent i det patrialske Burgund. Da hun fylte 32 år hadde hun allerede vært med på 13 årganger. Etter at Fannys far gikk bort i 2000 har hun og moren drevet familidomainet videre, blant annet med hjelp fra Phillipe Pacalet. I dag er det Fanny som styrer det 5 hektar store domainet fra sin nye kjeller i hjertet av Pommard. Med over 20 ulike plotter spredt på 15 ulike appelasjoner, kombinert med drift av en liten kafe og romutleie i Pommard, har hun hendene fulle. Alle vinmarkene er drevet etter naturlige / økologiske prinsipper og det samme gjelder kjellerarbeidet. Fanny griper inn så lite som mulig i kjelleren og bruker i dag utelukkende hele klaser for sine røde viner. Vinene modnes hovedsakelig på 400 liters fat som for det meste brukte. Stilene er ytterst feminin og delikat og svært terroirdrevet.