Sato Wines Ltd.

Det japanske ekteparet Kyoto -& Yoshiaki Sato etablerte Sato wines i 2009. Med et brennende hjerte og stort ønske om å selv å produsere noe, forlot de hver sin bankjobb i Tokyo og flyttet til villmarken i Central Otago, New Zealand. De gjennomførte ønologistudiene i Christchurch i 2006 og fikk etter det hver sin jobb hos Felton Road. Her ble de i litt over to år før Sato Wines ble etablert. I tillegg reiste de til Europa hvert år og jobbet hos produsenter som Matassa, Pacalet, Radikon og Julien Guillot.

Fellesnevneren for alle disse produsentene er ønsket om å produsere viner med minst mulig tilsetningsstoffer, en ideologi som ekteparet har tatt med seg videre til sine egne viner. Sato Wines viste seg som den største overraskelsen i Domaine Ganevat sin kjeller da det ble et tilfeldig møte der tilbake i 2012. Vinene produseres med japansk presisjon og er helt uten tilsetningsstoffer.