Velkommen til Autentico & Unico

Vi gir deg nær druen opplevelser

Jobber du i restaurant og ønsker å kjøpe våre viner?

Restaurantkunder som ønsker å kjøpe viner fra Autentico, Unico og Publico kan enten handle direkte fra vårt lager på Vectura eller gjennom våre samarbeidspartnere Vinhuset, Asko og Servicegrossistene. Ved innlogging i vår nettbutikk får du opp alle varer vi fører på Vectura. For å være kunde hos oss kreves det fast skjenkebevilling og tilstrekkelig bevilling for de varer som kjøpes.

Les mer om hvordan du kan kjøpe våre varer ved å klikke deg videre.

teskter

tekster 2

Naturlig eller ikke naturlig - Det er ikke valget

Debatten om Naturvin er preget av store følelser og like store misforståelser. En av kildene til kontroversene rundt ”naturvinene” er at ingen helt vet hva naturvin er.

Det grønne skiftet

Noen bare snakker, vi gjør det. Selv om høstens politiske valg er over er det nye valg å ta. Å velge grønt er et av dem. ”Pinnevinen” er nå økologisk!

Fem flinke ferskinger fra Sør-Afrika

Mandag 16. Oktober har vi besøk av fem unge og lovende vinmakere fra Sør-Afrika. De har til felles at de er flinke ferskinger som vil vise verden at Sør-Afrika fortjener en plass blant vedens mest spennende vinland.

Middag for én på Galt

Heiamat har testet ut et av Oslos nyeste spisesteder! Les om Espens opplevelse her.

Den sørafrikanske vinrevolusjonen fortsetter

Da Vinmonopolet satset på viner fra Swartland høsten 2015 ble det skrevet om revolusjon på polet. Nå er Sør-Afrika i ferd med å reise seg som vinland: Fra en trend med nedadgående salg og slagside av billigviner i kartong  er det nå vekst i flaskesalget og særlig av de dyrere vinene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å være tidlig ute med å motta siste nytt om arrangementer med vin, mat og mer? Legg inn mailadressen din her. Vi deler bare vinnytt vi tror du ville like å vite om!

Terramia Rosso Toscano fra Tjemsland

Den første årgangen, 2015, ble lansert sommeren 2017. Mottagelsen var så god hos kunder og kritikere at den nå har fått fast listeføring på polet. Dette sammenfaller med lansering av 2016-årgangen som nå er tilgjengelig i butikkene. Årgangen er litt fastere, mer fruktig og konsentrert enn sin forgjenger. Flere av komponentene kommer fra høytliggende vinmarker i Chianti og Chianti Classicosonen. Veldrenert jordsmonn og et kjøligere mikroklima har gitt sangiovesen langsom modning og de beste forutsetninger for de klassiske durearomaene.

Vinen er tilgjengelig i basis kategori 6 på polet og er godt distribuert over hele landet. Den har fersk og saftig smak av moreller, kirsebær og plommer. Den passer til småretter som tapas, pasta og er perfekt til hjemmelaget pizza. Vil du tilpasse maten etter sesongen så prøv den til fiskeretter med saus av innkokt kraft, rødvinssmør eller soya. Test den til vinterens villtorsk eller annen mager, hvit fisk.

Terramia Rosso Toscano 2015 kr 129,90 Cantine Cofigi Terramia, Toscana, ItaliaBasis kat. 6, varenr. 3876501Importert av Publico