Solhøi Cider Maisen Pedersen 2019

Produsent

Solhøi Cider

Om produsenten

Solhøi Cider ble startet i 2016 av cidermager, hjemmebrygger og kunstner, Martin Bech-Ravn. "Jeg lager naturligt villgjærede cidere, av de beste Norske eplene. Produksjons metoden stammer fra tradisjonell champagne produksjon, med lang kald gjæring, naturlig karbonering på flaske + degorgering og hele prosessen er gjort for hånd. Ingenting er tilsatt, eller tatt fra, altså et natur produkt bestående av 100% frukt."

Område

De siste årene har jeg vært rundt omkring i Oslo, på høflig epleslang og samlet mengder med epler. Epler som ellers ville falt på bakken og råtnet opp. Det synes jeg er synd, så jeg tok saken i egne hender og laget dem til velsmakende eple bobler i stedet. Etterhvert synes jeg at flere skulle få sjansen til å smake med og Solhøi ble født! Navnet Solhøi stammer fra huset jeg bor i, Villa Solhøi på Bekkelaget. Det var her i kjelleren av huset, at den første cideren ble til.

Druetype

Eplemost

Karakteristikk

Villgjeret sider, laget på 100 år gamle blandings epler fra Maisen Pedersens eplehage på Høvik. Intet annet tilsatt eller tatt fra.

VOLUM 75,0 cl
ALKOHOL 7%
VINMONOPOL 12121401
VECTURA 155875
EPD 5666532
TYPE Musserende
ÅRGANG 2019
PRIS kr 194,90
VEILEDENDE PRIS kr 163,92
Det tas forbehold om at det kan forekomme feil i pris