Om produsenten
Solhøi Cider ble startet i 2016 av cidermager, hjemmebrygger og kunstner, Martin Bech-Ravn. "Jeg lager naturligt villgjærede cidere, av de beste Norske eplene. Produksjons metoden stammer fra tradisjonell champagne produksjon, med lang kald gjæring, naturlig karbonering på flaske + degorgering og hele prosessen er gjort for hånd. Ingenting er tilsatt, eller tatt fra, altså et natur produkt bestående av 100% frukt."
Område
De siste årene har jeg vært rundt omkring i Oslo, på høflig epleslang
og samlet mengder med epler. Epler som ellers ville falt på bakken og
råtnet opp. Det synes jeg er synd, så jeg tok saken i egne hender og laget
dem til velsmakende eple bobler i stedet.
Etterhvert synes jeg at flere skulle få sjansen til å smake med og Solhøi ble født!
Navnet Solhøi stammer fra huset jeg bor i, Villa Solhøi på Bekkelaget.
Det var her i kjelleren av huset, at den første cideren ble til.