Solhøi Cider Ciderkin

Produsent

Solhøi Cider

Om produsenten

Solhøi Cider ble startet i 2016 av cidermager, hjemmebrygger og kunstner, Martin Bech-Ravn. "Jeg lager naturligt villgjærede cidere, av de beste Norske eplene. Produksjons metoden stammer fra tradisjonell champagne produksjon, med lang kald gjæring, naturlig karbonering på flaske + degorgering og hele prosessen er gjort for hånd. Ingenting er tilsatt, eller tatt fra, altså et natur produkt bestående av 100% frukt."

Område

De siste årene har jeg vært rundt omkring i Oslo, på høflig epleslang og samlet mengder med epler. Epler som ellers ville falt på bakken og råtnet opp. Det synes jeg er synd, så jeg tok saken i egne hender og laget dem til velsmakende eple bobler i stedet. Etterhvert synes jeg at flere skulle få sjansen til å smake med og Solhøi ble født! Navnet Solhøi stammer fra huset jeg bor i, Villa Solhøi på Bekkelaget. Det var her i kjelleren av huset, at den første cideren ble til.

Druetype

Epler

Karakteristikk

Lys klar. Dufter epler og blomster. Tørr og frisk med smak av epler og blomster.

VOLUM 33,0 cl
ALKOHOL 5%
VINMONOPOL 12318802
VECTURA 156405
EPD 5666557
TYPE Musserende
ÅRGANG 2018
PRIS kr 79,90
VEILEDENDE PRIS kr 63,92
Det tas forbehold om at det kan forekomme feil i pris