Ukens vin: 
    Jean Paul Brun - Rakkerungen fra Beaujolais

    Jean Paul Brun produserer old-school vin i den sørlige delen av Beaujolais.
    Han var på den første bølgen av produsenter i området som produserte naturlige viner som en motvekt til de industrielle vinene produsert på 80 -& 90-tallet, og ble dermed omtalt som "l´enfant terrible de Beaujolais".
    Det er ikke mye opprørst over hva du får i glasset: Det er sunne dyrkede druer fra økologiske vinmarker, druer som presses istedenfor å gå i gjennom maceracion carbonique, og vinene er ikke tilsatt noe gjær eller andre tunødvendige tilsetningsstoffer. Små mengder svovel tilsettes ved behov etter maloaktisk gjæring. Dette for å hindre eventuelle bakterielle problemer senere, og holder vinen svært frisk med klare aromaer av bringebær og markjordbær. 

    Produktinfo finner du her

    En sørafrikansk revolusjon i glassene

    Dagens Næringsliv har skrevet om A.A.Badenhorst

    Bernhard Bredell - Årets unge vinmaker!

    Sør-Afrika ekspert og Master of Wine Tim Atkin har kåret Bernhard Bredell til årets unge vinmaker!